default-image

Η ανακοίνωση Ερασιτέχνη για την ενωτική πρόταση Τσαμπουράκη

Αθλητισμός
Η ανακοίνωση Ερασιτέχνη για την ενωτική πρόταση Τσαμπουράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ προχώρησε πριν από λίγο σε ανακοίνωση για την πρόταση του Νίκου Τσαμπουράκη και ομάδας επιχειρηματιών να συμμετέχουν στην κίνηση των «7», προσφέροντας και αυτοί την βοήθεια τους, με στόχο της δημιουργία ακόμη ισχυρότερης ομάδας.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για μεσολάβηση του Ερασιτέχνη, ώστε να οριστεί η συζήτηση που θα καθορίσει τις περαιτέρω εξελίξεις.

Επίσης η χθεσινή κουβέντα περιστράφηκε και στα θέμα του Ερασιτέχνη, όπου ο κ. Τσαμπουράκης είναι ένας από τους οικονομικούς υποστηρικτές.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θέλει να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας, πως ήταν είναι και θα είναι ανοιχτός, σε κάθε πρόταση, για την επόμενη μέρα του συλλόγου μας. Την στάση αυτή ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης τόσο στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, όσο και σε δημόσιες τοποθετήσεις του, που ακολούθησαν. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι διατεθειμένος να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση ενδιαφέροντος, έχει στόχο την πρόοδο και την εξέλιξη της ομάδας, ώστε αυτή να επιστρέψει ξανά εκεί που ανήκει.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επιχειρηματίας Νίκος Τσαμπουράκης, που διετέλεσε αντιπρόεδρος στην προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, είχε μετά απο δικό του αίτημα, συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, στον οποίο και εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του, για να συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ. Ο κ. Τσαμπουράκης ζήτησε απο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να μεσολαβήσει για μια συνάντηση του ιδίου, με την ομάδα επιχειρηματιών που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον ΟΦΗ, ώστε να συζητηθεί η προοπτική της κοινής συμμετοχής. Ο κ. Δανδάλης τόνισε ότι θα μεταφέρει το αίτημα του κ. Τσαμπουράκη στην ομάδα των επιχειρηματιών. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Τσαμπουράκης στην συνάντηση με τον κ. Δανδάλη, τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι επιχειρηματίες που είναι μαζί του, έχουν την δυνατότητα να δώσουν μεγαλύτερη δυναμική στο νέο εγχείρημα. To αν θα μπορεί να υπάρξει συνεργασία του κ. Τσαμπουράκη με την ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται για τον ΟΦΗ, είναι κάτι που αφορά τους ίδιους, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Δανδάλης, στον κ. Τσαμπουράκη στη συνάντηση που είχαν.

Η συζήτηση του κ. Δανδάλη με τον κ. Τσαμπουράκη, στράφηκε και σε θέματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καθώς ο επιχειρηματίας είναι από τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει ηθικά και οικονομικά την προσπάθεια του Ερασιτεχνικού σωματείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News