Αθλητισμός

Μέχρι τις 19/6 οι προτάσεις στον Ερασιτέχνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη συνεδρίασε χθες και στην ατζέντα υπήρχαν σημαντικά θέματα, που φυσικά αφορούν τη γενική συνέλευση της 15ης Ιουνίου.

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες που αφορούν το νομικό και διαδικαστικό κομμάτι, ενώ πάρθηκαν και συγκεκριμένες αποφάσεις. Μια από αυτές είναι να μπει χρονική προθεσμία, για όσους ενδιαφέρονται να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στα διοικητικά της επόμενης μέρας, όπως έχει συμβεί επίσημα ως τώρα από την ομάδα των «7». Έτσι, ο Ερασιτέχνης θα είναι «ανοιχτός» σε οποιαδήποτε κίνηση μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου, που ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία.

Επίσης, αρκετή ώρα συζητήθηκε το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, που φυσικά θα απασχολήσει πολύ έντονα τη νέα τάξη πραγμάτων, όταν το «μπαλάκι» έρθει και τυπικά στα χέρια του Ερασιτέχνη. Η περίπτωση του Άρη λειτουργεί ως το απόλυτο... αντι-παράδειγμα, καθώς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπήρξε πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Στον ΟΦΗ δε θέλουν σε καμία περίπτωση να μείνει πίσω η συγκεκριμένη διαδικασία, αφού, όπως έχουν τονίσει κατ' επανάληψη και οι νομικοί, θεωρείται κομβικό σημείο.

Σχόλια