default-image

Ψηλά στη λίστα ο Άλεξ

Αθλητισμός
Ψηλά στη λίστα ο Άλεξ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη διάκριση στην Ευρώπη έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας και όπως είναι φυσικό οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν λύσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα σε όλες τις θέσεις.

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νεμάνια Βίντιτς της Ίντερ, όμως σήμερα προκύπτε πως ο Βίτορ Περέιρα έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Άλεξ.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Μίλαν, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και έχει προταθεί στους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο διεθνής άσος (μετράει 18 συμμετοχές στην εθνική της πατρίδας του) έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως είναι η Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν και τώρα στη Μίλαν, όπου φέτος είχε 23 εμφανίσεις και ένα γκολ με τους «ροσονέρι».

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Βίντιτς, ο Σέρβος παραμένει μία δύσκολη περίπτωση, ενώ παράλληλα στον Ολυμπιακό δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι όλο αυτό το διάστημα. Μία από τις επιλογές του Περέιρα για το κέντρο της άμυνας είναι ο Λουίς Νέτο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά δεν αποκλείεται η τελική κίνηση να καθυστερήσει λίγο, καθώς θέλουν να ενισχύσουν σημαντικό το φετινό ρόστερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News