Αθλητισμός

Πρόταση επιχειρηματιών να συμμετέχουν στην ομάδα των "7"

Στον ορίζοντα της επόμενης μέρας του ΟΦΗ προκύπτει μία νέα προοπτική, που έρχεται να ενισχύσει σε μεγαλύτερο βαθμό τα δεδομένα, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη σε όλα τα επίπεδα.

Ο επιχειρηματίας Νίκος Τσαμπουράκης, άνθρωπος που φυσικά γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα στον ΟΦΗ και προέρχεται από τα "σπλάχνα" της ομάδας, έκανε την Πέμπτη συζήτηση στον Ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα, πληροφορίες λένε ότι έχει δημιουργηθεί μια ομάδα επιχειρηματιών (πέντε λένε οι πληροφορίες), που επιθυμεί μαζί με την ήδη εκφρασμένη κίνηση των 7 Κρητικών επιχειρηματιών να αποτελέσει μια ενωμένη «δύναμη», που θα έχει τη δυνατότητα σε όλους τους τομείς να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, συνδράμοντας στην ήδη υπάρχουσα προσπάθεια.

«Όλοι μαζί», είναι το κεντρικό "μήνυμα" που προκύπτει, με στόχο να… γεννηθεί κάτι πιο ισχυρό.

Τα στελέχη του Ερασιτέχνη έλαβαν γνώση των κινήσεων και των επαφών που έχουν γίνει, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δ.Σ.

Μάλιστα, έγκυρες πληροφορίες λένε ότι ο Νίκος Τσαμπουράκης ζήτησε από τον Ερασιτέχνη να προγραμματιστεί μια συνάντηση με την ήδη υπάρχουσα κίνηση, με βασική επιθυμία να προσφέρουν και αυτοί τη βοήθειά τους με αντίστοιχα οικονομικά δεδομένα, δίνοντας έτσι θετικό νεύμα στη διατυπωμένη πρόσκληση για διεύρυνση του σχήματος, με όσους επιθυμούν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια για την επανεκκίνηση.

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ είχε θετικό αντίκτυπο συνολικά και σύντομα όλοι μαζί θα συζητήσουν τα νέα δεδομένα, ενόψει των επόμενων ημερών, που θα είναι καθοριστικές.

Σε ό,τι αφορά τους… συμπαίκτες που προκύπτουν, πληροφορίες μιλούν για τέσσερις Κρητικούς επιχειρηματίες και έναν εκτός νησιού.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ προχώρησε σήμερα Παρασκευή σε ανακοίνωση για την πρόταση του Νίκου Τσαμπουράκη και ομάδας επιχειρηματιών να συμμετέχουν στην κίνηση των "7", προσφέροντας και αυτοί τη βοήθειά τους, με στόχο της δημιουργία ακόμη ισχυρότερης ομάδας.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για μεσολάβηση του Ερασιτέχνη, ώστε να οριστεί η συζήτηση που θα καθορίσει τις περαιτέρω εξελίξεις.

Επίσης η χθεσινή κουβέντα περιστράφηκε και στα θέμα του Ερασιτέχνη, όπου ο κ. Τσαμπουράκης είναι ένας από τους οικονομικούς υποστηρικτές.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θέλει να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας πως ήταν είναι και θα είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, για την επόμενη μέρα του συλλόγου μας. Τη στάση αυτή ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης τόσο στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, όσο και σε δημόσιες τοποθετήσεις του, που ακολούθησαν. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι διατεθειμένος να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση ενδιαφέροντος έχει στόχο την πρόοδο και την εξέλιξη της ομάδας, ώστε αυτή να επιστρέψει ξανά εκεί που ανήκει.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επιχειρηματίας Νίκος Τσαμπουράκης, που διετέλεσε αντιπρόεδρος στην προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, είχε μετά από δικό του αίτημα συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, στον οποίο και εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του, για να συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ. Ο κ. Τσαμπουράκης ζήτησε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ να μεσολαβήσει για μια συνάντηση του ιδίου με την ομάδα επιχειρηματιών που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον ΟΦΗ, ώστε να συζητηθεί η προοπτική της κοινής συμμετοχής. Ο κ. Δανδάλης τόνισε ότι θα μεταφέρει το αίτημα του κ. Τσαμπουράκη στην ομάδα των επιχειρηματιών. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Τσαμπουράκης στη συνάντηση με τον κ. Δανδάλη, τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι επιχειρηματίες που είναι μαζί του έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μεγαλύτερη δυναμική στο νέο εγχείρημα. To αν θα μπορεί να υπάρξει συνεργασία του κ. Τσαμπουράκη με την ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται για τον ΟΦΗ, είναι κάτι που αφορά τους ίδιους, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Δανδάλης στον κ. Τσαμπουράκη στη συνάντηση που είχαν.

Η συζήτηση του κ. Δανδάλη με τον κ. Τσαμπουράκη στράφηκε και σε θέματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καθώς ο επιχειρηματίας είναι από τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει ηθικά και οικονομικά την προσπάθεια του ερασιτεχνικού σωματείου».

Σχόλια