default-image

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εθελοντών

Σπορ
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εθελοντών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διήμερο 20-21 Ιουνίου το Ηράκλειο… φοράει τα καλά του, καθώς θα φιλοξενήσει στο Παγκρήτιο Στάδιο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Στίβου. Πρόκειται φυσικά για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, μια μεγάλη γιορτή και γι' αυτό τα πάντα πρέπει να κυλήσουν ομαλά. Ένα σημαντικό κομμάτι αυτή της διοργάνωσης είναι και οι εθελοντές, με το σχετικό πρόγραμμα να συνεχίζεται.

Το ενδιαφέρον, πάντως, του κόσμου είναι «ζωηρό» και πολλοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν. Οι εγγραφές, εξάλλου, είναι αρκετές, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση σε αίθουσα του Παγκρητίου Σταδίου, όπου οι εθελοντές είχαν μια πρώτη ενημέρωση για τα καθήκοντά τους, αλλά και για τη διοργάνωση γενικότερα.

Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος κοινωνικής ευθύνης, Σωτήρης Κυρανάκος, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευρυπίδης Κουκιαδάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς. Από τον ΕΑΣ/ΣΕΓΑΣ Κρήτης παρευρέθηκαν οι Μάρκος Καλούδης και Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.heraklion2015.gr, ενώ είναι γεγονός πως όλο και περισσότερος κόσμος δείχνει διάθεση να βοηθήσει και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News