Αθλητισμός

Αποχώρησε από τη Νάπολι και φωτογράφισε Ρεάλ ο Μπενίτεθ

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Νάπολι ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως ήταν κοντά σε ανανέωση συμβολαίου, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους. Το γεγονός, δε, πως κατάγεται από τη Μαδρίτη, εντείνει τις φήμες πως επίκειται η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, το σύλλογο και τους φιλάθλους, γιατί μετά από δύο χρόνια ολοκληρώνω την παρουσία μου στη Νάπολι. Πάντα είναι δύσκολο να φεύγεις από μια δουλειά που σου συμπεριφέρεται καλά από την αρχή και η Νάπολι ήταν τέτοια για μένα. Η επιθυμία της οικογένειάς μου ήταν κλειδί για την απόφασή μου, αφού ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν κάθε προσπάθεια για να μείνω και ήμασταν κοντά στην ανανέωση», ανέφερε ο Μπενίτεθ.

Πριν φύγει, ωστόσο, έχει μια τελευταία αποστολή: η Νάπολι υποδέχεται την Κυριακή τη Λάτσιο και με νίκη εξασφαλίζει την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. «Την Κυριακή δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλω να τελειώσω τη θητεία μου εδώ με μια μεγάλη νίκη», είπε ο Μπενίτεθ.

Σχόλια