Αθλητισμός

Βλέπουν Διαμαντάκο στην Κέρκυρα

Μετά την αποχώρηση του Σάσα Καϊκούτ , ο παρτενέρ του Μάρκο Μαρκόφσκι στην επιθετική γραμμή της Κέρκυρας αποτελεί ένα από τα ανοιχτά μέτωπα των «Φαιάκων». Η περίπτωση του Ισπανού Ανιέτε μπαίνει πλέον στο συρτάρι και οι νησιώτες είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από αυτές είναι ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν και έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται περισσότερο, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει πολύ καλή άποψη για τον 21χρονο στράικερ και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις ειδικά στον τομέα του σκοραρίσματος.

Αναφορικά με την περίπτωση Ανιέτε, μετά τα... όργια που κάνει ο Ισπανός με τη φανέλα της Λέφσκι είναι πλέον «απλησίαστος», καθώς το κασέ του έχει εκτοξευτεί. Ο Σεβιγιάνος επιθετικός είναι πλέον πρώτος σκόρερ στο βουλγαρικό πρωτάθλημα με 14 γκολ και δεδομένα θα δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του ομάδες μεγαλύτερων... κυβικών από την Κέρκυρα.

Πρώτη επαφή με Ζουμπουλάκη

Την πρώτη τους κουβέντα για το μέλλον της συνεργασίας τους είχαν την Τρίτη οι άνθρωποι των «κυανέρυθρων» με τον Αγγελο Ζουμπουλάκη. Από αυτήν δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό, ωστόσο φάνηκε η διάθεση να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Την ίδια ώρα δεδομένη θεωρούν την παραμονή του Ντιόγκο στο «νησί των Φαιάκων». Ο Πορτογάλος βρίσκεται σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας του με τη Σετούμπαλ και, όταν συμβεί αυτό, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΑΟΚ.

Σχόλια