default-image

Άλωσε την Τούμπα ο Παναθηναϊκός!

Ποδόσφαιρο
Άλωσε την Τούμπα ο Παναθηναϊκός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο τελικός για την πρώτη θέση των play off δεν ήταν η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Οι "πράσινοι" με την... φόρα των πολύ καλών εμφανίσεών τους το τελευταίο διάστημα πέρασαν κι από την Τούμπα κερδίζοντας με 1-0 με γκολ του Ταυλαρίδη στο 43'.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επιβλήθηκε σε όλους τους τομείς, κέρδισε κατά κράτος όλες τις προσωπικές μονομαχίες, είχε περισσότερες και πιο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και δίκαι πανηγυρίζει την σχεδόν βέβαιη παρουσία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, επιβεβαίωσε την προβληματική εικόνα του εδώ και αρκετό καιρό που οδήγησε τους αγανακτισμένους οπαδούς να φωνάξουν στο φινάλε το σύνθημα: "Σαββίδη προχώρα, άλλαξέ τα όλα!"Αν υπάρχει κάτι θετικό για τον "Δικέφαλο" αυτό είναι το παρατεταμένο φορμάρισμα του Ιτάνζ, που τον γλίτωσε από περισσότερα γκολ και η πολύ καλή παρουσία του Ρικάρντο Κόστα.

ΠΑΟΚ(Γεωργιάδης): Ίτανζ, Κίτσιου, Ρ. Κόστα, Τζαβέλας, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Παπαδόπουλος (46' Αθανασιάδης, 68' Λ. τρ. Κουλούρης), Πόζογλου (46' Περέιρα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντεντφελντ, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Νίνης (77' Λαγός), Πράνιτς, Μαυρίας, Καρέλης (63' Μπεργκ).

Η Βαθμολογία των πλέι οφ

1) Παναθηναϊκός 8

2) ΠΑΟΚ 4

3) Αστέρας Τρίπολης 3

4) Ατρόμητος 2

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News