default-image

Οργανωμένοι ΟΦΗ: "Στήριξη σε άφθαρτα πρόσωπα"

Αθλητισμός
Οργανωμένοι ΟΦΗ: "Στήριξη σε άφθαρτα πρόσωπα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι επτά λέσχες των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ (Κρήτες-4, Snakes-4, θύρα-4, Στέκι φίλων ΟΦΗ Αρχανών, Αϊ Γιάννης θύρα-4, Snakes-4 Sitia club και φίλοι Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης»), αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις.

Εκφράζουν την στήριξη τους στις επιλογές του Ερασιτέχνη για την επόμενη μέρα, αλλά και στην μέχρι τώρα κίνηση για τα διοικητικά από τους επτά επιχειρηματίες.

Αναλυτικά: «Επειδή η ομάδα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Ο μόνος δρόμος για την αναγέννηση της ομάδας μας είναι η Γ' Εθνική. Να προχωρήσει σε εκκαθάριση και, καθαρή πλέον από τα βάρη του παρελθόντος, να βαδίσει απρόσκοπτα στην αναγέννησή της. Επισημαίνομε ότι αυτό, με βάση τον νέο αθλητικό νόμο, ισχύει για τελευταία φορά φέτος.

Αυτή τη στιγμή η μόνη επίσημη σοβαρή πρόταση που έχει κατατεθεί στον Ερασιτέχνη είναι η πρόταση της κίνησης των «7», ανθρώπων Κρητικών, επιφανών επιχειρηματιών του τόπου μας, που βγήκαν μπροστά με ονοματεπώνυμα και νούμερα και έδωσαν ελπίδα στον κόσμο. Πρόσωπα άφθαρτα, με οικονομική επιφάνεια, που ελπίζουμε ότι με σωστή οργάνωση θα καταφέρουν να βγάλουν από τη μιζέρια την πολυαγαπημένη μας ομάδα.

Στηρίζουμε αυτήν την κίνηση και είμαστε στη διάθεση τους όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, να το κάνουμε με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας μας.

Απαιτούμε τα ηνία της ομάδας μας να πάνε σε πρόσωπα ή πρόσωπο που θα είναι αφεντικά/αφεντικό και όχι διαχειριστές, από διαχειριστές μπουχτίσαμε και όλοι όσοι το προσπάθησαν απέτυχαν.

Υ.Γ. Στηρίζουμε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, γιατί πιστεύουμε ότι θα κάνει ότι είναι καλύτερο για το μέλλον της ομάδας μας και θα αξιολογήσει σωστά τις όποιες προτάσεις του κατατεθούν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News