default-image

Σε απολογία Καλλονή και Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Σε απολογία Καλλονή και Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας κλήθηκαν να παρουσιαστούν την Πέμπτη (28/5) οι Καλλονή και Ατρόμητος.

Η κλήση των δύο ΠΑΕ σε απολογία που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη (26/5), έρχεται μετά την πειθαρχική δίωξη που τους άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για παράνομο στοιχηματισμό και χειραγώγηση αγώνα.

Παράλληλα, σε απολογία κλήθηκαν και οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, αλλά ξανά και η ομάδα του Περιστερίου, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στις αναμετρήσεις για τα πλέι οφ. Αναλυτικά οι κλήσεις:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 28/5/15 και ώρα 12:30 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 1η και 2η Αγωνιστική των Play Offs ΟΠΑΠ. Αναλυτικά:

1η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Επίσης, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ' άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ' άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News