default-image

Τάσεις φυγής από τον Νομπόα

Ποδόσφαιρο
Τάσεις φυγής από τον Νομπόα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κριστιάν Νομπόα δεν περνάει και τόσο καλά στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τις αποδοκιμασίες σε βάρος του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο μεσοεπιθετικός από τον Ισημερινό, που σε λίγες μέρες θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη εν όψει Κόπα Αμέρικα, κλήθηκε από τον μεξικανικό Τύπο να σχολιάσει τα περί πρότασης από ομάδα της χώρας (Αμέρικα).

«Δεν έχω ακούσει κάτι. Ξέρω πως υπάρχουν κάποιες φήμες, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Είπα στον ατζέντη μου ότι μόλις τελειώσουν τα play offs μπορούμε να καθίσουμε και να μιλήσουμε, αλλά για την ώρα είμαι αφοσιωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Μετά θα συζητήσουμε για τα πάντα», ανέφερε ο Νομπόα.

Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει μεν συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει τρόπος να φύγει. «Ήρθα στην ομάδα ελεύθερος και έβαλαν μια ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ. Αν ο ΠΑΟΚ εισπράξει αυτό το ποσό, δεν θα υπάρχει πρόβλημα», είπε.

Όσο για την προοπτική να παίξει στο Μεξικό; «Το Μεξικό έχει σπουδαίο ποδόσφαιρο και θα ήταν ωραία επιλογή. Αν υπήρχε μια συγκεκριμένη πρόταση, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παίξω εκεί. Θα μου άρεσε αυτή η προοπτική», τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News