Αθλητισμός

Παρελθόν ο Καζάζης από τον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Καζάζης αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό καθώς οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Μετά από τρία χρόνια κι έξι τίτλους, Ολυμπιακός και Δημήτρης Καζάζης δεν θα συνεχίσουν μαζί. Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος δεν μπόρεσαν να πάρουν κανέναν τίτλο, με τον ΠΑΟΚ να κάνει νταμπλ και τον Έλληνα τεχνικό να χρεώνεται μέρος της αποτυχίας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός ωστόσο αναφέρει πως ευχαριστεί τον Καζάζη για την προσφορά του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καζάζη. Έναν προπονητή που τίμησε όσο λίγοι τον σύλλογο, οδηγώντας τον στην κατάκτηση 6 τίτλων τα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα βόλεϊ των Ανδρών. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στον Ολυμπιακό, τον διαβεβαιώνουμε ότι παραμένει πολύ ψηλά στην εκτίμησή μας, την οποία κέρδισε μέσα από τη δουλειά και το ήθος του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη καριέρα του. Η λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καζάζη, σηματοδοτεί παράλληλα μια σειρά εξελίξεων και ριζικών αλλαγών στο τμήμα, με στόχο την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει: στην κορυφή».

Από την πλευρά του, ο Καζάζης δήλωσε: «Τα όμορφα πράγματα κάποτε τελειώνουν....και ξαναρχίζουν πάλι από την αρχή. Τρία χρόνια με πολλές όμορφες, έντονες, δύσκολες, μα πάντα ιδιαίτερες στιγμές. Πετύχαμε πολλά (δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, δύο league-cup). Ίσως όχι όσα θα θέλαμε. Πιστεύω όμως ότι ήταν μια επιτυχημένη τριετία για την ομάδα μας.

Συνέχεια έλεγα στους παίκτες μου, ότι η ομάδα είναι πάντα πάνω από όλους μας, και ότι ο καθένας μας πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου ,τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, τους εργαζόμενους στα γραφεία του Ερασιτέχνη για τη στήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν, όλους τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, ανεξάρτητα αν πετύχαμε τους στόχους μας ή όχι, τους συνεργάτες μου στο προπονητικό team και φυσικά τους απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη στήριξη που μου έδωσαν.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να καθοδηγώ αυτή τη μεγάλη ομάδα, ήταν μεγάλη μου τιμή, γι΄ αυτό και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Σχόλια