default-image

Επισκέφτηκε τον Κοντονή ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Επισκέφτηκε τον Κοντονή ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με σκοπό να τη συγχαρεί για την παρουσία της στον τελικό της φετινής Ευρωλίγκας.

Το γραφείο του Σταύρου Κοντονή επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/5) αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ύστερα από πρόσκληση του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος ήθελε να συγχαρεί τους «ερυθρόλευκους» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη φετινή Ευρωλίγκα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας, ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και από το τεχνικό επιτελείο οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Μίλαν Τόμιτς.

Από την πλευρά των παικτών, ήταν οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Μπράιαντ Ντάνστον και Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι έδωσαν στον κ. Κοντονή ένα αναμνηστικό της ομάδας του Πειραιά, αλλά και μία μπάλα με τις υπογραφές όλου του ρόστερ.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν παρών στον τελικό του Final 4 της Μαδρίτης, ύστερα από πρόσκληση των διοικούντων την ΚΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News