default-image

Τα άκουσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη

Ποδόσφαιρο
Τα άκουσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είδε τον Ιβάν Σαββίδη και δεν τον φοβήθηκε… Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν σε έξαλλη κατάσταση για την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) και τα έβαλε κατά δικαίων και αδίκων, αρχικά κατεβαίνοντας από τα επίσημα κοντά στον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα για να τα ψάλει στον Γιώργο Γεωργιάδη κι εν συνεχεία στα αποδυτήρια.

Εκεί έκανε νέες έντονες παρατηρήσεις στον προπονητή, ενώ περιέλαβα μέχρι και σε ποδοσφαιριστές επί προσωπικού (από τον Νομπόα, μέχρι και τον Τζιόλη) στέλνοντας σαφές μήνυμα πως αν δεν επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας στα play offs θα πάρει κεφάλια με το τέλος της σεζόν.

Ουσιαστικά, μετά και το ξέσπασμα Σαββίδη, είναι ξεκάθαρο πως ο αγώνας της Τετάρτης στην Τούμπα (19;30) με τον Παναθηναϊκό, που ήδη έχει ξεφύγει στο +4, αποτελεί ματς-κριτήριο για πολλούς. Σε περίπτωση που δεν έρθει το τρίποντο ο στόχος του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League θα απομακρυνθεί πολύ και παρότι δεν αναμένονται ανακοινώσεις μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας, η μοίρα πολλών-από προπονητή μέχρι και παίκτες-θα είναι προδιαγεγραμμένη.

Υπογράφει και πιάνει δουλειά

Μέσα στη μέρα ο Πάμπλο Γκαρσία θα ενημερωθεί να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για υπογράψει το συμβόλαιό του και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Ο Ουρουγουανός θα μάθει για τον ακριβή ρόλο που θα έχει και ο οποίος δεν θα είναι καθόλου διακοσμητικός, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να παίρνει αποφάσεις για το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ιβάν Σαββίδης προορίζει τον Γκαρσία ως άμεσο συνεργάτη του Ιάκωβου Αγγελίδη και μαζί με τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο και τον γιο του (που είχε λόγο στην πρόσληψη του παλαίμαχου μέσου) θα είναι εκείνοι που θα καθορίσουν την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ.

Προβλήματα εν όψει Παναθηναϊκού

Με κακώσεις σε μέση και αχίλλειο αντίστοιχα αποχώρησαν από τον αγώνα με τον Αστέρα Ρόμπερτ Μακ και Ρικάρντο Κόστα, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το ματς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ενώ αντίθετα υπάρχουν ερωτηματικά για τους Μιγκέλ Βίτορ και Στέφανο Αθανασιάδη.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News