Αθλητισμός

Τζιόλης: "Ρωτήσε τον κ. Σαββίδη..."

Έλλειψη τύχης και όχι αγωνιστικής διάθεσης ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που κράτησε τον ΠΑΟΚ στο 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε στα τρία δοκάρια του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στην επίσκεψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στα αποδυτήρια της ομάδας, απαντώντας χαρακτηριστικά: «Ρωτήστε τον ίδιο, δεν θα ήθελα να σχολιάσω».

Για το παιχνίδι: «Ήταν σημαντικό να νικήσουμε σήμερα. Υπάρχει απογοήτευση στα αποδυτήρια. Δυστυχώς, όμως, έγινε. Το να τα παρατήσουμε δεν είναι ο σωστός τόπος. Έχουμε αγώνα σε λίγες μέρες και πρέπει να τον κερδίσουμε. Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα περισσότερο και όχι για την εμφάνιση. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και δοκάρια αλλά μερικές φορές χρειάζεται και τύχη. Δεν έλειψε η διάθεση και το πάθος στο παιχνίδι. Αν βάζαμε ένα γκολ τώρα θα λέγαμε διαφορετικά. Στο γκολ η ομάδα παίζει καλά. Στο δοκάρι όχι».

Για το τι είπε στους παίκτες ο Σαββίδης: «Ρωτήστε τον ίδιο δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Αυτός πήρε την πρωτοβουλία να μας μιλήσει».

Για τη συνέχεια: «Δεν έχεις περιθώρια λαθών όσο περνούν τα ματς. Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα. Το ξεχνάμε το σημερινό και συνεχίζουμε».

Σχόλια