default-image

Εκκίνηση με 99 πληρώματα το Ράλι Ακρόπολις

Αθλητισμός
Εκκίνηση με 99 πληρώματα το Ράλι Ακρόπολις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 99 αυτοκίνητα θα διεξαχθεί 28 - 31 Μαΐου το 14ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις. Πιο συγκεκριμένα, 56 δήλωσαν στην κατηγορία Sporting και 43 στην κατηγορία Regularity.

Ο αγώνας αποτελεί τον έκτο γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ιστορικών αυτοκινήτων, προσμετρώντας παράλληλα και στον αντίστοιχο Ελληνικό θεσμό. Συνάμα, είναι και ο τέταρτος γύρος του Ευρωπαϊκού Επάθλου Regularity. Σχεδόν όλοι οι διεκδικητές των τίτλων έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι μάχες προμηνύονται σπουδαίες στις ένδοξες ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Με το Νο1 στις πόρτες, οι "Pedro"- Baldaccini θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του 2012, όπου είχαν φύγει από τη χώρα μας ως θριαμβευτές. Οδηγώντας ένα Lancia Delta Integrale 16V επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την απουσία του τραυματία "Lucky" και να αυξήσουν τη διαφορά τους στην κατηγορία 4 του πρωταθλήματος. Να αναρριχηθούν στην κατάταξη της κατηγορίας τους θα επιδιώξουν οι Falcone-Ometto οι οποίοι άφησαν το Porsche 914/6 που χρησιμοποιούσαν πέρυσι στο θεσμό, μεταπηδώντας σε ένα Lancia Delta Integrale 16V...

www.drivenadtravel.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News