Αθλητισμός

Με Πανόπουλο η τελευταία προπόνηση

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (23/5 20:30) με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος των ακριτών, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος είναι δίπλα στην ομάδα του στο μεγαλύτερο ματς της ιστορίας της.

Το πρόγραμμα στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου διήρκεσε 40 λεπτά για τους ακρίτες και περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, παιχνίδια 5 εναντίον 2 και διπλό μικρής διάρκειας. Έτσι, η Ξάνθη είναι έτοιμη να δώσει για πρώτη φορά το παρών σε τελικό του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παπάζογλου, Τριάδη, Ζαρόπουλο και πως έχει πάρει στην αποστολή 23 παίκτες.

Αυτοί είναι οι Κυριακίδης, Γκαραβέλης, Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Γούτας, Καρυπίδης, Γκομσί, Γουάλας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ομπόντο, Π. Ορφανίδης, Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Βάλτερ, Μπέλιτς, Καπετάνος, Ράνος.

Σχόλια