default-image

Αποφασισμένος να πετύχει ο Λουντ

Αθλητισμός
Αποφασισμένος να πετύχει ο Λουντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίγουρος για τον εαυτό του δήλωσε ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος έκανε χθες την τελευταία του εμφάνιση με την Ελσίνκι και πλέον είναι πανέτοιμος για τον Παναθηναϊκό.

«Δεν φοβάμαι τίποτα. Είναι μια πρόκληση που περίμενα. Θέλω να κάνω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου και αισθάνομαι πως έχω ό,τι χρειάζεται για να πετύχω στον Παναθηναϊκό», τόνισε.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν απίστευτα καλές. Όλα δείχνουν να είναι επαγγελματικά οργανωμένα και όλοι μιλούν αγγλικά, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία», πρόσθεσε.

Όσο για τον πρώτο στόχο στο «τριφύλλι», αυτόν της καθιέρωσης, είπε: «Θα είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, αλλά ακόμη δεν ξέρω με ποιους παίκτες. Ίσως να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής μού είπε πως με αντιμετωπίζει σαν έναν μέσο που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο».

Ο Λουντ θα έρθει για λίγες μέρες στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα, προτού επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση. «Θα πάω στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να ρυθμίσω κάποια πρακτικά ζητήματα και μετά θα επιστρέψω στη Φινλανδία για να κάνω λίγες εβδομάδες διακοπές, προτού επιστρέψω στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου για την έναρξη της προετοιμασίας. Ήθελαν κι από τη νέα μου ομάδα να ξεκουραστώ πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις μου για την επόμενη σεζόν», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για την αποθέωση από την Ελσίνκι στον τελευταίο του αγώνα. «Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πώς αισθάνομαι. Οι φίλαθλοί μας σημαίνουν πολλά για μένα και όλους μέσα στην ομάδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που με ευχαρίστησαν. Ήταν μια έντονα συναισθηματική στιγμή για μένα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News