Αθλητισμός

Στηρίζει τους τραυματίες ο Μαρκαριάν

Τη στήριξή του στον Μιχάλη  Μπακάκη για το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, αλλά και στους διεθνείς που είναι τραυματίες και δε θα ενισχύσουν την Εθνική μας στον προσεχή αγώνα, εξέφρασε ο Σέρτζιο Μαρκαριάν.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε: «Εύχομαι στον Μιχάλη περαστικά και να αναρρώσει το συντομότερο δυνατόν, για να επιστρέψει στην ομάδα του και στην Εθνική. Επίσης, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που, λόγω τραυματισμού, δεν θα έχουμε μαζί μας στους επόμενους αγώνες μας, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Πέτρο Μάνταλο, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Σαμαρά: αυτό που έχει σημασία, πάνω απ' όλα, είναι η υγεία τους και η γρήγορη αποκατάστασή τους. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Τους περιμένουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στα αγωνιστικά της Εθνικής, πέντε ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ενόψει της πρόσκλησης του Μαρκαριάν για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Αυτοί είναι οι Βελλίδης, Σταφυλλίδης, Τασουλής, Φούντας, Κολοβός.

Σχόλια