default-image

Κατέθετε για δύο ώρες ο Ντάλας για τα στημένα

Ποδόσφαιρο
Κατέθετε για δύο ώρες ο Ντάλας για τα στημένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πόρτα του ανακριτή διαφθοράς πέρασε το μεσημέρι ο Χιού Ντάλα, ο οποίος για περίπου δύο ώρες έδωσε τη δική του εκδοχή για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου.

Ο Σκωτσέζος πρώην υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών στη Super League και νυν επιφορτισμένος με την επιμόρφωση διαιτητών στην Ελλάδα, κλήθηκε σαν μάρτυρας από τον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη και κατέθετε επί δύο ώρες.

Αποχωρώντας ο ίδιος δήλωσε: «Προσκλήθηκα από τον κύριο Ανδρεάδη, ο οποίος χάρηκε πολύ για τη σημερινή μου παρουσία εδώ. Μου έκανε κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με την έρευνα που διεξάγει για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στις οποίες απάντησα. Το σημερινό ραντεβού μας ήταν προγραμματισμένο καθώς τον είχα ενημερώσει ότι θα είμαι στην Ελλάδα αυτό το διάστημα για το σεμινάριο διαιτητών».

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε μια… γεμάτη μέρα για τον ανακριτή διαφθοράς. Την Παρασκευή αναμένεται να πάρουν σειρά άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή στον περιβόητο αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό το 2013 και διώκονται κακουργηματικά, οι Μάνος, Παυλίδης και Ιωάννου, ενώ έχει κληθεί και το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Νίκος Προύντζος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News