Αθλητισμός

Απίστευτη μαρτυρία του Καλογέρη για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Αλέξανδρος Καλογέρης στην κατάθεση που έδωσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς και επιβεβαίωσε τους Γεωργέα Καλαϊτζίδη επισημαίνοντας: «Οι συμπαίκτες μου, έλεγχαν ότι πρέπει να χάσουμε με 3-0».

Ο Αλεξανδρος Καλογέρης πέρασε σήμερα την πόρτα του ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη και με τα όσα κατέθεσε, επιβεβαίωσε τους Γεωργέα και Καλαϊτζίδη, για τα όσα είχαν αποκαλύψει για το περιβόητο παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια.

«Στο ημίχρονο δεν ήμουν στα αποδυτήρια, αλλά στον αγωνιστικό χώρο καθώς ήμουν αναπληρωματικός και έκανα προθέρμανση. Αντικατέστησα τον Νίκο Γεωργέα στο 49΄ και όταν ο Γεωργέας ήρθε να με αντικαταστήσει αναρωτήθηκα γιατί ήταν εκνευρισμένος, αλλά δεν είχα καταλάβει κάτι. Ούτε κανείς μου είχε πει. Οπότε δεν γνώριζα τι είχε ειπωθεί στα αποδυτήρια!

Όταν φτάσαμε στο 80΄ και το παιχνίδι ήταν στο 1-0, οι συμπαίκτες μου γύρισαν και μου είπαν: "Τι κάνεις ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0"! Εγώ συνέχισα να παίζω κανονικά γιατί δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί, αλλά άρχισα να συνειδητοποιώ πως κάτι περίεργο γινόταν. Μετά από μέρες πληροφορήθηκα τι ακριβώς είχε πει ο γενικός αρχηγός στα αποδυτήρια και τότε κατάλαβα».

Ο νυν παίκτης του Άρη, στον οποίο έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη, παρουσιάστηκε στον ανακριτή χωρίς δικηγόρο και μετά την κατάθεση του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, αφού η μαρτυρία και η στάση του κρίθηκαν σημαντικές.

Με την μαρτυρία αυτή, ανατρέπεται πρακτικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που απάλλαξε τη Βέροια, και ταυτόχρονα υποχρεώνεται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ να ασκήσει έφεση εδώ και τώρα, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία.

Αυτό σημαίνει ότι ο Εργοτέλης μπορεί ακόμα να ελπίζει στην παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.

Σχόλια