Αθλητισμός

Αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ

 Αισιοδοξοι στον ΠΑΟΚ μετά την πρεμιερα με ισοπαλια στο Περιστερι. Αναλυτικά όσα είπε ο Γ. Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου:«Αν και βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς έγινε ένα καλό παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Ατρόμητο στην έδρα του. Οι παίκτες μου έδειξαν μαχητικότητα και αποφασιστικότητα. Πρέπει να τα κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία για τα επόμενα παιχνίδια».

Για τους τραυματισμούς: «Πρέπει να δούμε την κατάσταση των τραυματιών μας, γιατί και σήμερα είχαμε πολλούς. Ο Αθανασιάδης από το 30' δεν ήταν καλά, αλά έμεινε μέσα, γιατί είναι πραγματικός αρχηγός. Ας το δουν όλοι και να ακολουθήσουν το παράδειγμά του».

Για το σύστημα που επέλεξε: «Μας ταίριαζε αυτό το σύστημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Περέιρα και ο Νομπόα ήταν στις κανονικές τους θέσεις και δικαιωθήκαμε με τον σχηματισμό που επιλέξαμε».

Για τις ευκαιρίες του Ατρόμητου στο τέλος: «Ενώ δεν είχαμε προβλήματα γενικά, στο τέλος φάνηκε ότι θέλαμε να κερδίσουμε, χωρίς να έχουν εντολή, έπαιζαν γρήγορα. Ίσως επειδή άκουσαν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού, θέλησαν να ξεκινήσουν και αυτοί με νίκη».

Για το γεγονός ότι έκανε μόνο μία αλλαγή και το ροτέισον που θα χρειαστεί να κάνει στα πλέι οφ: «Ήταν αρκετά καλοί οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην επίθεσή μας, και για αυτό επιλέξαμε να μην κάνουμε άλλη αλλαγή. Είναι και πολλοί οι τραυματίες σε αυτές τις θέσεις και δεν είχαμε και πολλές επιλογές».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία: «Όχι βέβαια. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία και αυτό φάνηκε και στο τέλος, όταν κυνηγήσαμε άναρχα το γκολ και λίγο έλειψε να χάσουμε το παιχνίδι. Έτσι είναι το παιχνίδι. Αν έχουμε το πνεύμα που είχαμε σήμερα, θα βγούμε πρώτοι. Αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε και την έδρα μας. Πρέπει ο κόσμος να μας βοηθήσει».

Σχόλια