default-image

Απογοητευτική ΑΕΚ, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

Ποδόσφαιρο
Απογοητευτική ΑΕΚ, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ακόμα μία φορά η ΑΕΚ έμεινε σε ρηχά νερά για να επικρατήσει 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου με τέρμα του Γροντή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.

Μία νίκη μακριά από την άνοδό της στην Superleague βρίσκεται η ΑΕΚ ύστερα από τη νίκη της με 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση ήθελε ύστερα από καιρό να συνδυάσει τη νίκη και με μία καλή εμφάνιση για να ανταμείψει τον κόσμο για την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Παρόλα αυτά, πήρε μόνο το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί καθώς επικράτησε 1-0 χωρίς να δείξει ξανά καλό πρόσωπο, με τους οπαδούς της να εκφράζουν κατά διαστήματα τη δυσφορία τους για το θέαμα στο γήπεδο.

Στο πρώτο μέρος, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, είχε τον έλεγχο, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε μία ανάσα από το γκολ όταν ο Διαμαντόπουλος από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπήκε αποφασισμένη και έφτασε στο γκολ στο 49'. Τότε, ο Αραβίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για να πάρει το… ριμπάουντ ο Γροντής και να σημειώσει το πρώτο του επαγγελματικό τέρμα για να γίνει και το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ «κάθισε» στο αποτέλεσμα, δεν μπόρεσε να πιέσει και έχασε απλά κάποιες ευκαιρίες χωρίς να πείσει για ακόμα μία φορά με την εμφάνισή της.  

ΑΕΚ: Βούρας, Μπακάκης (57' Γεωργέας), Κολοβέτσιος, Σαρρής, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Φαγιέ (78' Ντακόλ), Πλατέλλας, Γροντής (65' Ανάκογλου), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας (46' Τριανταφυλλάκος), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (69' Μπαλντομπαλίεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News