default-image

Στη Mercedes ως το 2018 ο Χάμιλτον

Αθλητισμός
Στη Mercedes ως το 2018 ο Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια… εικοσαετία στη Mercedes ετοιμάζεται να κλείσει ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος ανανέωσε για τρία χρόνια με την γερμανική εταιρεία, ενώ ο τραπεζικός του λογαριασμός θα αυξηθεί κατά πολύ.

Ο 30χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2018, με τις συνολικές αποδοχές του να αγγίζουν τα 100 εκατ. λίρες!

«Η Mercedes είναι το σπίτι μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που θα μείνω εδώ για ακόμα τρία χρόνια. Αυτή η ομάδα είναι γεμάτη με παθιασμένους ανθρώπους, από το διοικητικό συμβούλιο ως το εργοστάσιο και μια εκπληκτική πείνα για νίκες. Ακόμα και μετά την επιτυχία της περασμένης σεζόν, αυτή η πείνα είναι ακόμη μεγαλύτερη και αυτό ισχύει και για μένα», ανέφερε αρχικά ο Χάμιλτον.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το μονοθέσιο της Mercedes που οδηγώ τώρα είναι το καλύτερο που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Είναι απλά απολαυστικό να βγαίνεις έξω κάθε σαββατοκύριακο, στο όριο και να παλεύεις για τη νίκη σε κάθε πίστα. Η Mercedes-Benz ξεκίνησε να με στηρίζει το 1998 και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό που αυτό το συμβόλαιο σημαίνει πως θα συμπληρώσω 20 χρόνια στη Mercedes το 2018».

Ο Χάμιλτον ξεκίνησε την καριέρα του στην στηριζόμενη από τη Mercedes McLaren το 2007 και πέρασε έξι χρόνια στην ομάδα, κερδίζοντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2008. Ο Βρετανός πιλότος μετακόμισε στην ομάδα της Mercedes το 2013. Συνολικά έχει κερδίσει 36 γκραν πρι, κατακτώντας πέρυσι τον δεύτερο τίτλο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News