Αθλητισμός

Γίνε και συ εθελοντής στη μεγάλη αθλητική γιορτή

Πρόσκληση στους πολίτες να γίνουν εθελοντές στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Παγκρήτιο, απευθύνει η Περιφέρεια Κρήτης.

«Το πρόγραμμα εθελοντισμού για τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου που θα πραγματοποιηθεί 20-21 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο άνοιξε!

Γίνε και συ εθελοντής στη μεγάλη αθλητική γιορτή… Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Στίβου η Εθνική μας σε χρειάζεται!», αναφέρει η Περιφέρεια.

Οι εθελοντές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.heraklion2015.gr.

Το επίσημο σποτ των αγώνων τιτλοφορείται "Athletics in the land of culture!" και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι 800 κορυφαίοι αθλητές από Ελλάδα, Ολλανδία, Τσεχία, Τουρκία, Ρουμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Λιθουανία, Ελβετία, Λετονία θα βρεθούν στο Ηράκλειο, προκειμένου να συμμετέχουν στην Α' κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων.

Στις 20-21 Ιουνίου το Ηράκλειο και η Κρήτη θα φιλοξενήσουν στο Παγκρήτιο Στάδιο σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού στίβου και θα δώσουν την ευκαιρία σε μόνιμους κατοίκους, αλλά και σε επισκέπτες, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

«Η αγάπη για την Κρήτη μας, η ανιδιοτελής αφοσίωση, το ζεστό χαμόγελο θα είναι οι πολυτιμότερες ίσως υπηρεσίες για όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τους θεατές, τους δημοσιογράφους, την Εθνική μας ομάδα. Και εσύ μπορείς να τα προσφέρεις!!

Γίνε εθελοντής στο www.heraklion2015.gr

Ζήσε την εμπειρία της μεγαλύτερης γιορτής αθλητισμού στην Κρήτη! Γίνε κ εσύ μέρος της Εθνικής μας ομάδας…», τονίζει η Περιφέρεια που συνδιοργανώνει με το ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Ηρακλείου τους αγώνες.

Τέλος, σημειώνεται ότι η πρώτη συνάντηση εθελοντών θα γίνει την Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρα 16:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σχόλια