default-image

Σκουρτόπουλος: Δεν ήταν τυχαία η παρουσία του ΑΓΟΡ

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: Δεν ήταν τυχαία η παρουσία του ΑΓΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Δεν ήταν τυχαία η πορεία του ΑΓΟΡ στο φετινό πρωτάθλημα, όπως τόνισε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου τόνισε πως ο «Δικέφαλος» ήταν ένας σπουδαίος αντίπαλος και τα τρία τελευταία χρόνια έχει προοδεύσει σημαντικά, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες και τους παίκτες και «αποθεώνοντας» τον Καλαμπόκη για την αυταπάρνησή του να προσφέρει, αν και τραυματίας. Στάθηκε στα πολλά λάθη, στα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ, τα τρίποντα στη λήξη των δεκαλέπτων, όπως και στην εμπειρία κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια έχει ποιότητα και για εμάς ήταν σπουδαίος αντίπαλος. Παλέψαμε τη σειρά αυτή και θέλαμε να δείξουμε πως δεν ήταν τυχαία η παρουσία μας στα πλέι οφ. Στόχος μας αρχικά ήταν να μην κινδυνεύσουμε και σήμερα καταλήγουμε στην έκτη θέση, μετά από καλή χρονιά.

Έδωσα "μπράβο" στα παιδιά, ευχαριστώ τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και στους παίκτες. Θέλω να κάνω μια αναφορά στον Καλαμπόκη. Είχε προβλήματα τραυματισμού, αλλά τα ξεπέρασε μέσα στη χρονιά και μας βοήθησε μέσα και έξω από το γήπεδο. Αν πάρει την απόφαση να συνεχίσει του χρόνου, γιατί κάτι τέτοιο σκέφτεται, να το κάνει μαζί μας.

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, είχαμε δέκα παραπάνω λάθη από ότι συνήθως και δώσαμε έξι παραπάνω επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν κακό το δεύτερο δεκάλεπτο. Δεχτήκαμε τρίποντα με τη λήξη. Δεν είχαμε ισορροπία μεταξύ των κοντών και των ψηλών. Είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα παραπάνω από παιδιά, όπως ο Φαγιέ, που είναι ψηλά σε κατηγορίες στατιστικής και που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η διαφορά με τον ΠΑΟΚ ήταν η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στην Ευρώπη και αυτό τον βοήθησε.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή ομάδα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι σε κατάσταση κρίσης. Δεν ξέρω αν μπορούν να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες που πήρε. Όταν υπάρχουν δύο συνεχόμενα ματς, θεωρώ πως είναι δύσκολο για την ομάδα που είναι γηπεδούχος, να υπερασπιστεί το αβαντάζ έδρας που έχει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News