default-image

Σέντρα σήμερα στα πλέι-οφ

Αθλητισμός
Σέντρα σήμερα στα πλέι-οφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των play off της Σούπερ Λίγκας με τις τέσσερις ομάδες να διεκδικούν την καλύτερη δυνατή Ευρωπαϊκή συμμετοχή τους την προσεχή χρονιά, με κορυφαίο βέβαια το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 18:15(Nova Sports 2):  ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό ενώ στις 20:30 (Nova Sports 1) ο Ατρόμητος τον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά το πρώτο χρονικά παιχνίδι, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου  αφού ο Μάρκους Μπεργκ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Βέβαια, η συμμετοχή του στην ενδεκάδα είναι  εξαιρετικά αμφίβολη.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Χουχούμης και Πέτριτς, αλλά και ο Μέντες. Ο Αναστασίου  έχει επιλέξει τους: Κοτσόλη, Στιλ, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπο, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μαυρία, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη και Μπερίσα.

Με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του τερματοφύλακα Κοσίτσκι θα αγωνιστούν από την άλλη οι γηπεδούχοι. Η αποστολή: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος. Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Αλόκο, Λούι, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ν. Φερνάντες, Ρόλε, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Πάρα.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι στο Περιστέρι, χωρίς τους ανέτοιμους Βραζιάνους μεσοεπιθετικούς, Μπρίτο και Μαρσελίνιο, θα υποδεχτεί ο Ατρόμητος τον ΠΑΟΚ . Ο Νίκος Νιόπλιας τους άφησε αμφότερους εκτός αποστολής, η οποία αποτελείται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκα, Κιβρακίδη, Κούρο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Αγκουαζί, Δημούτσο, Μπάλλα, Κατσουράνη, Γκαρσία, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Κοντοέ, Ναπολεόνι.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε εργομετρικό έλεγχο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που ακολούθησε αρχικά ατομικό και ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα, τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, τον Εγιάλ Γκολάσα που έκανε θεραπεία και τον Αστέριο Γιακουμή, ο οποίος ακολούθησε τρέξιμο. Εκτός έμεινε και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος για λόγους τακτικής.

Την 19μελή αποστολή αποτελούν οι: Ιτάνζ, Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Ρικάρντο Κόστα, Μιγκέλ Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News