Αθλητισμός

Στροφή... 4η στα μπαράζ ανόδου

Η 3η αγωνιστική που έγινε την περασμένη Κυριακή και έφερε το διπλό του Ερμή Ζωνιανών στην έδρα του Ρούβα διαμόρφωσε νέα δεδομένα στη μάχη των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Κρήτης.

Σήμερα με ώρα έναρξης στις 17:00 διεξάγονται τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, Ρούβας-ΟΦ Ιεράπετρας και Ερμής Ζωνιανών-Άρης Σούδας, με τους τέσσερις πρωταθλητές να συνεχίζουν χωρίς ανάσα τις μάχες για τη διεκδίκηση του πολυπόθητου εισιτηρίου που οδηγεί στη Γ' Εθνική. Άλλωστε, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν ίσως είναι... κλειδί για τη συνέχεια, μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

Στο Τυμπάκι, ο στόχος για το γηπεδούχο Ρούβα είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, για να μείνει ζωντανός για την άνοδο. Η ομάδα της Γέργερης, για την οποία δε θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Φουκαράκης, θα έχει απέναντί της ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο με τον πρωταθλητή Λασιθίου ΟΦΙ να παίζει για τις δικές του πιθανότητες για την προνομιούχο θέση. Την ίδια ώρα, ο Ερμής Ζωνιανών με εξαιρετική ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ρούβα και τον αέρα της πρώτης θέσης υποδέχεται τον Άρη Σούδας. Η ομάδα του Ρεθύμνου είναι το φαβορί για να συνεχίσει νικηφόρα την προσπάθειά της στα μπαράζ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:


Σήμερα (17:00)

Ρούβας-ΟΦ Ιεράπετρας (γήπ. Τυμπακίου): Μπερτάκης, Κεζέμπογλου, Μαραγκουδάκης (Χανίων), παρ. Βαμβακίδης (Ρεθύμνου).

Ερμής Ζωνιανών-Άρης Σούδας (γήπ. Ζωνιανών): Φουκάκης, Νικολακάκης, Δασκαλάκης Ι. (Ηρακλείου), παρ. Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Η βαθμολογία
1. Ερμής Ζων.      7
2. Ρούβας      4
3. ΟΦΙ            4
4. Άρης Σούδας      1

Σχόλια