default-image

Φεύγει για Κατάρ ο Τσάβι

Ποδόσφαιρο
Φεύγει για Κατάρ ο Τσάβι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόφαση είναι οριστική. Η "σημαία" κατεβαίνει από τον ιστό της. Ο Τσάβι Ερνάντεθ θα ανακοινώσει την Πέμπτη, σε συνέντευξη Τύπου, την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα, μετά από 17 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας.

Ο "καπιτάν" των "μπλαουγκράνα" αναμένεται να γίνει κάτοικος της πρωτεύουσας του Κατάρ, Ντόχα, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο 3+1 ετών με την ομάδα Αλ Σαντ. Στη συμφωνία προβλέπεται ο Τσάβι Ερνάντεθ να είναι πρεσβευτής της χώρας για το Μουντιάλ του 2022, όπως είναι ήδη ο Ραούλ κι ο Μπέκαμ.

Στόχος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κατάρ είναι να ενταχθεί ο Καταλανός, μετά το πέρας του συμβολαίου του, στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας. Στόχος απώτερος, μοιάζει ο Τσάβι να αναλάβει καθήκοντα βοηθού ομοσπονδιακού, στο πλευρό του Πεπ Γουαρδιόλα.

Τον Τσάβι θα ακολουθήσει στην Ντόχα η οικογένειά του, καθώς και τρία αδέρφια του, τα οποία θα αναλάβουν πόστο, στην Ακαδημία "Aspire". Το πιο σημαντικό ; Ο Τσάβι θα μείνει στο σπίτι του αντιπάλου του στα Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, αλλά συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας και στενού του φίλου, Ραούλ Γκονθάλεθ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News