Αθλητισμός

Αποχαιρέτησαν τον Χάβο

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναιτωλικού εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία αποχαιρέτισαν τον Μάκη Χάβο. Χαρακτηρίζουν «μάγκα» τον προπονητή που πλέον δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου του Αγρινίου, ενώ χωρίς να υπάρχουν ονόματα, είναι εμφανής η δυσαρέσκεια για την εξέλιξη αυτή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πιο επιτυχημένος  προπονητής στην ιστορία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας αποτελεί παρελθόν μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας! Σε ευχαριστούμε ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ γιατί κάθε χρόνο έκανες μεγαλύτερο τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας, Σε ευχαριστούμε γιατί κατάλαβες απόλυτα σε ποια ομάδα ήσουνα προπονητής και τι κόσμο αντιπροσώπευε αυτή η ομάδα, Σε ευχαριστούμε για τη μάγκικη άνοδο στο Βόλο, Σε ευχαριστούμε για τις μεγάλες και ιστορικές νίκες εντός και εκτός έδρας με τους  «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου και πάνω από όλα σε ευχαριστούμε για το ήθος και το πάθος  που έδειξες  όλα αυτά τα χρόνια!

Δυστυχώς δεν εκτιμάνε όλοι το ίδιο το τι προσφέρει ο καθένας, μετά την αποψίλωση σε παίκτες του έμψυχου δυναμικού έρχεται και η εκκαθάριση στο απόλυτα πετυχημένο τεχνικό τιμ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΚΑ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ!

Υ.Γ. Κάποτε  ένα ολόκληρο γήπεδο αποδοκίμαζε  έναν άνθρωπο. Ακόμη και σήμερα αυτός παραμένει στη θέση του. Πριν 2 εβδομάδες πάλι ένα ολόκληρο γήπεδο αποθέωνε έναν άνθρωπο. Ο άνθρωπος αυτός αποτελεί παρελθόν. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του».

Σχόλια