Αθλητισμός

Η "κίνηση των Κρητικών" για τον ΟΦΗ

Η επόμενη μέρα στον ΟΦΗ αρχίζει να αποκαλύπτεται σιγά-σιγά. Εν ολίγοις, είναι ήδη γνωστές οι δυο κινήσεις που έχουν την αποφασιστικότητα να πάρουν τη σκυτάλη από τον ερασιτέχνη ΟΦΗ, στα χέρια του οποίου θα βρεθεί το μέλλον της ομάδας, από την οριστική απόφαση για Γ' Εθνική.

Ήδη από χθες, οι πληροφορίες αναδεικνύουν ονόματα της κίνησης, που φέρεται να έχει συζητήσει σε βάθος την επόμενη μέρα με την ηγεσία του ερασιτέχνη. Ονόματα που έχουν γίνει γνωστά μέσα από «πηγές» της ομάδας είναι των επιχειρηματιών Γιάννη Πολεμαρχάκη, Αντύπα Σηφάκη, Μ. Μανωλιδάκη και άλλων.

Μάλιστα στο πλευρό τους φέρεται και ο Αντώνης Καράτζης, για τον οποίο λέγεται ότι δε θα είναι στο προσκήνιο, αλλά και ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Το σχέδιο χρηματοδότησης της ομάδας και άλλων προϋποθέσεων που θέτουν αναμένεται να γίνουν, όπως και η πλήρης σύνθεση της κίνησης, αναλυτικότερα γνωστά.

Επιθυμία τους πάντως λέγεται ότι είναι να μην υπάρχουν πρόσωπα που συνέθεσαν το όνομα τους με τις διοικητικές ηγεσίες της προηγούμενης μέρας. Η κίνηση αυτή έχει δουλέψει αρκετά για ένα πλάνο πενταετίας, όπως ισχυρίζονται.

Σχόλια