default-image

Λάσο: Το άξιζαν οι παίκτες μου

Αθλητισμός
Λάσο: Το άξιζαν οι παίκτες μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τρίτη σερί παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης σε τελικό της Euroleague αποδείχθηκε... φαρμακερή, αφού επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από είκοσι χρόνια.

 Λίγα λεπτά μετά το φινάλε και την επικύρωση της κατάκτησης του τροπαίου, ο Πάμπλο Λάσο παραδέχθηκε πως "είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Δούλεψαν σκληρά και διατήρησαν το κουράγιο τους, παρά τις αποτυχίες των τελευταίων ετών. Το άξιζαν", για να συνεχίσει:

"Δείξαμε χαρακτήρα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Παρά τις αλλαγές και τους τραυματισμούς που είχαμε. Μείναμε ενωμένοι. Παίξαμε καλή άμυνα και στο τέλος κατακτήσαμε το τρόπαιο", ενώ σε ερώτηση για τον Αντρές Νοτσιόνι, απάντησε πως "όταν μιλάς για μπασκετμπολίστες, μιλάς για πολλά πράγματα. Το σουτ, την πάσα, την άμυνα. Υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να αγοράσεις με τίποτα. Αυτό είναι η καρδιά".

Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως "είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν πριν δέκα χρόνια, ο ίδιος που ήμουν και χθες. Δεν με νοιάζει το παρελθόν, παραμένω ταπεινός".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News