Αθλητισμός

Σφαιρόπουλος: "Δεν είχαμε ενέργεια"

Πίκρα αλλά και περηφάνεια από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που στάθηκε στα κακώς κείμενα του Ολυμπιακού στον τελικό του φάιναλ φορ.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων υπογράμμισε για την αναμέτρηση με την Ρεάλ: «Πιστεύω πως στην πρώτη περίοδο συνολικά ήμασταν πολύ καλοί. Ήμασταν κοντά στο σκορ. Μετά έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και πήραν διαφορά. Στην 3η περίοδο του ματς πήγαμε καλά όμως στο επόμενο κομμάτι του αγώνα τα πράγματα άλλαξαν από σουτ του Κάρολ. Σουτ μαρκαρισμένα.

Μετά τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς γιατί χάσαμε πολλές βολές. Το ματς ήταν περίπου στο 70-60 στο σκορ, όμως η Ρεάλ ήταν καλύτερη. Λίγο έως πολύ η άμυνά μας, πήγε καλύτερα από την επίθεσή μας. Στην επίθεση μας στοίχισε η δυσκολία του να φτάνουμε στο αντίπαλο καλάθι. Από την μία υπάρχει η πίκρα για το αποτέλεσμα και από την άλλη η υπερηφάνεια γιατί φτάσαμε έως εδώ. Κάναμε μία μεγάλη πορεία.

Πρέπει να δούμε πως ξεκινήσαμε και που φτάσαμε και έχοντας το 5ο χειρότερο ρεκόρ σε επίπεδο αποτελεσμάτων από τις άλλες ομάδες της διοργάνωσεις. Αυτό λέει πολλά για το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ για το τρόπαιο. Ήταν σίγουρα και θέμα ενέργειας και αντοχής από ένα σημείο και έπειτα. Μας έλλειψε η ενέργεια. Τώρα θα πρέπει να βρούμε την προσήλωσή μας για το ελληνικό πρωτάθλημα διότι θα πρέπει να πάμε για τον τίτλο. Για μένα ο απολογισμός γίνεται πάντα στο τέλος».

Σχόλια