default-image

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για Οτσόα;

Αθλητισμός
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για Οτσόα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ενδιαφέρον τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού για τον Γκιγιέρμο Οτσόα κάνει λόγο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «merchanendirecto.com».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι δύο ελληνικές ομάδες θέλουν τον Μεξικανό τερματοφύλακα που στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε φανταστικές εμφανίσεις, χάρη σε αυτές πήρε μεταγραφή στη Μάλαγα, αλλά βρέθηκε στα… αζήτητα.

Φέτος έχει μόλις έξι συμμετοχές (όλες στο Κύπελλο Ισπανίας, καμία στο πρωτάθλημα) και στην ισπανική ομάδα δείχνουν διατεθειμένοι να τον αποδεσμεύσουν έναντι ενός ποσού κοντά ή κάτι παραπάνω από 3.000.000 ευρώ.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για αρκετούς συλλόγους που παρακολουθούν τον 30χρονο γκολκίπερ και πως σε αυτές προστέθηκαν και οι δύο από την Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του ΠΑΟΚ υπάρχει αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη -ο οποίος αποκαλείται μεγιστάνας- και την προσπάθειά του να φτάσει το «Δικέφαλο του Βορρά» στην κορυφή, για την οποία είναι διατεθειμένος να διαθέσει αρκετά χρήματα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Σχετικά με τον Ολυμπιακό υπάρχει η σημείωση ότι οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο, επικαλούμενο πάντως ελληνικά Μέσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News