Αθλητισμός

Όλα τα δεδομένα στο "τραπέζι" για τον Ερασιτέχνη

Πρωινή συνάντηση είχαν σήμερα τα στελέχη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που κράτησε μάλιστα αρκετές ώρες, με μοναδικό θέμα στην ατζέντα την αυριανή γενική συνέλευση.

Εκεί συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα, ενώ αναπτύχθηκαν και οι λεπτομέρειες που αφορούν τις μέχρι τώρα κινήσεις, γιατί εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι οι επαφές του Ερασιτέχνη αποτελούν τον ένα «πόλο».

Ανάλογα συζήτηση θα υπάρξει και αύριο πριν την διεξαγωγή της συνέλευσης, όπου θα παρθούν και οι αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, εξετάζεται με πολύ προσοχή νομικά, τι δυνατότητες μπορεί να έχει μια διοίκηση διορισμένη από το Ειρηνοδικείο, που είναι ένα από τα σενάρια. Συγκεκριμένα, διερευνούν αν μπορούν να έχει μία και μοναδική εντολή από τις δικαστικές αρχές, που θα είναι η εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του Ερασιτέχνη, προκύπτει ότι επιθυμία είναι η εκκαθάριση και η επανεκκίνηση από τη Γ' Εθνική, όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά με σωστά βήματα.

Από κει και πέρα, ουδείς μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα κάποια από τις ενδιαφερόμενες πλευρές, να έχει την πρόθεση να καταθέσει ψηφοδέλτιο, από τη στιγμή που ουσιαστικά μοναδικό θέμα είναι η εκλογή διοίκησης.

Σχόλια