Αθλητισμός

Νίκη για να έχει τον πρώτο λόγο θέλει ο Εργοτέλης

Τις ελπίδες που έχει για την άνοδο στη Β' Εθνική θα κυνηγήσει σήμερα ο Εργοτέλης αντιμετωπίζοντας στις 2 μ.μ στο κλειστό του Κλαδισού τον Προμηθέα Χαλανδρίου στο μπαράζ... προτεραιότητας.

Με νίκη οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι οι πρώτοι επιλαχόντες σε περίπτωση που αδειάσει κάποια θέση του χρόνου στη Β' κατηγορία, με τις πιθανότητες να είναι αρκετές υπέρ αυτού του σεναρίου.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για τα Χανιά, όπου θα προπονηθεί το απόγευμα, ενώ έχει ναυλωθεί και λεωφορείο για τους φίλους του Εργοτέλη που θα θελήσουν να ταξιδέψουν την Κυριακή για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μακράκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάριου Σακελλαράκη (κάταγμα στο χέρι), ενώ αναφερόμενος στο αυριανό ματς τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει πολύ καλή επίθεση. Δυστυχώς θα απουσιάσει ο Σακελλαράκης, που είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι στο φινάλε του πρωταθλήματος, οι παίκτες είναι κουρασμένοι, αλλά υπάρχει ισχυρό κίνητρο και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Όπως παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, έτσι θα παλέψουμε και αυτό με όποιες δυνάμεις έχουμε. Θα παλέψουμε και για τον Μάριο και ελπίζουμε να βγούμε νικητές και να βγει κάτι θετικό».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Τζιοπάνος Ν. και Αγραφιώτης και κομισάριος ο κ. Μπορμπαντωνάκης.

Σχόλια