default-image

Σπουδαία νίκη του Κολοσσού 75-73 τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Σπουδαία νίκη του Κολοσσού 75-73 τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κολοσσός έκανε τη μεγάλη έκπληξη, νίκησε με 75-73 τον Παναθηναϊκό στο Βενετόκλειο, ισοφάρισε σε 1-1 την προημιτελική σειρά των πλέι οφ της Α1 και επιστρέφει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, στο ματς που θα κρίνει τελικά την ομάδα που θα προχωρήσει…

Οι «πράσινοι» εκτός από το παιχνίδι έχασαν και τον Νίκο Παππά, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και πλέον όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Ρόδο χωρίς τους Διαμαντίδη, Φώτση και Γιάνκοβιτς, αλλά κυρίως χωρίς τη σοβαρότητά του και το πλήρωσε κόντρα στο διψασμένο Κολοσσό.

Κολοσσός μπήκε καλά στο παιχνίδι, έπαιξε καλή άμυνα, δέχθηκε μόλις 10 πόντους ενώ αντίθετα ο Παναθηναϊκός ήταν περισσότερο χαλαρός από όσο έπρεπε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Μανωλόπουλου είχε καλύτερες επιλογές στην επίθεση αλλά στην άμυνα είχε πρόβλημα. Ο Κολοσσός βρέθηκε στην ανάπαυλα να είναι μπροστά με 43-36.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο αποφασισμένος στην τρίτη περίοδο και μείωσε σταδιακά την διαφορά. Οι πράσινοι έχασαν τον Νίκο Παππά στα 3.30'' πριν το τέλος τους δεκαλέπτου καθώς ένιωσε ένα τράνταγμα στο δεξί πόδι και αμέσως του τοποθετήθηκε πάγος στο γόνατο. Οι πρωταθλητές κατάφεραν πάντως με το τέλος της περιόδου να είναι στο -2 (61-59).

Ισορροπημένο το τέταρτο δεκάλεπτο για τις δύο ομάδες. Παναθηναϊκός και Κολοσσός τα τελευταία δύο λεπτά δεν πέτυχαν καλάθι με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν τη μπάλα ο ένας στον άλλον.

Τα δεκάλεπτα: 21-10, 43-36, 61-59, 75-73.

Κολοσσός (Λυκογιάννης): Τολιόπουλος 2, Λαρεντζάκης 13, Γουότερς 6, Μανωλόπουλος 12, Σμιθ 9, Στεφανίδης, Λίντεν 5, Σκοτ 4, Τσάμης 6, Χάγκινς 9, Ρόμπινσον 9.

Παναθηναϊκός (Μανωλόπουλος): Σλότερ 8, Μποχωρίδης 2, Νέλσον 8, Παππάς 16, Μαυροκεφαλίδης 23, Μπατίστα 5, Μπλουμς 2, Λούντζης, Κούπερ, Μόργκαν 9.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News