Αθλητισμός

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωση

Την ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον τελικό της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 10.000 ευρώ για την ανακοίνωση που είχε βγάλει τον περασμένο Φεβρουάριο με αφορμή τη δικαίωση του Παναθηναϊκού από το ΑΣΕΑΔ.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ και μία αυστηρή έγγραφη επίπληξη στους «ερυθρόλευκους», για την ανακοίνωση που είχαν βγάλει στις 13 Φεβρουαρίου και αφορούσε τη δικαίωση του Παναθηναϊκού από το ΑΣΕΑΔ.

Από 'κει και πέρα, πρόστιμο 900 ευρώ επιβλήθηκε και στην ΚΑΕ Άρης, για τα όσα συνέβησαν στο «Nick Galis Hall», στον πρώτο αγώνα των playoffs της Α1 κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΕ για την από 13-2-2015 ανακοίνωσή της, με την οποία δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 10.000€.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψεις αντικειμένων),πρόστιμο 900,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 13-5-2015».

Σχόλια