default-image

Λάσο: «Δεν μπορώ να βάλω πέντε παίκτες πάνω στον Σπανούλη»

Μπάσκετ
Λάσο: «Δεν μπορώ να βάλω πέντε παίκτες πάνω στον Σπανούλη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στον Ολυμπιακός, ο οποίος με τη σειρά του έβγαλε εκτός τελικού την ΤΣΣΚΑ. Ο Πάμπλο Λάσο κάνει ήδη τα σχέδιά του για το πώς θα σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη, αν και όπως τόνισε κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

«Αν υπήρχε το κλειδί, όλοι οι άλλοι προπονητές θα τον είχαν αντιμετωπίσει», είπε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό για τον Σπανούλη είναι ο χαρακτήρας του. Δεν επηρεάστηκε από ό,τι έγινε σε όλο το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και πέτυχε τα κρίσιμα καλάθια στο τέλος. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι πέρα από την κλάση του η προσωπικότητά του και το πώς εμπνέει την ομάδα. Δεν μπορώ να βάλω πέντε παίκτες πάνω του, γιατί θα σκοράρει κάποιος άλλος. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό, αλλά πριν τρία χρόνια το ματς το πήρε ο Πρίντεζης. Ο Σπανούλης είναι ένα από τα κλειδιά του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στην ομάδα», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

«Οι ομάδες είναι διαφορετικές. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί. Παίζουμε έναν τελικό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο παρελθόν. Πριν δύο χρόνια μάς νίκησαν στον τελικό, πέρσι τους αποκλείσαμε στα προημιτελικά. Τώρα θα είναι ένα νέο παιχνίδι. Δεν έχουμε κάποια διάθεση εκδίκησης. Τώρα έχουμε λίγο χρόνο να το χαρούμε, αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον τελικό», πρόσθεσε για τον τελικό.

Για τη νίκη στον ημιτελικό, είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν πολύ δύσκολο ματς από το ξεκίνημα. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και στο δεύτερο δεκάλεπτο κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βγάλαμε καλά σουτ, με αποτέλεσμα να πάρουμε μια πολύ μεγάλη διαφορά. Αυτό είναι επικίνδυνο, γιατί ξέραμε πως η Φενέρ θα αντιδράσει. Ελέγξαμε τα συναισθήματά μας, όμως, και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρω καλά τον Ζέλικο και περίμενα πως θα παλέψουν μέχρι το τέλος, όπως

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News