Αθλητισμός

Ενωτική ανακοίνωση από τους φίλους του ΟΦΗ

Οι λέσχες φίλων του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία προτρέπουν τον κόσμο της ομάδας του Ηρακλείου να παρευρεθεί στη γενική συνέλευση της Δευτέρας. Εκφράζουν, παράλληλα, την ανάγκη να κυλήσουν τα πάντα ομαλά στη συνάντηση, καθώς πάνω απ' όλα πρέπει να μπει το καλό του συλλόγου.

Υποστηρίζουν, ακόμη, πως άπαντες πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στην κρισιμότερη καμπή της ενενηντάχρονης ιστορίας της ομάδας του Ηρακλείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Καλούμε τον κόσμο του Ο.Φ.Η να δώσει βροντερό, αλλά προπάντων κόσμιο παρόν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο ΒΑΚ στις 17:00. Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι και θυμωμένοι με τις εξελίξεις στην ομάδα, αλλά θα πρέπει για το καλό του Ο.Φ.Η η Γενική Συνέλευση να κυλήσει ομαλά, να ακουστούν όλες οι προτάσεις και απόψεις με την ελπίδα ότι θα έρθουν ξανά καλύτερες μέρες για το σύλλογο.

Ο Ο.Φ.Η είναι ο κόσμος του και για το λόγο αυτό πρέπει όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στην κρισιμότερη καμπή της ενενηντάχρονης ιστορίας της ομάδας μας.

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΘΥΡΑ-4 1986

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ

ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΡΑ 4

SNAKES 4 SITIA CLUB

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης».

Σχόλια