Αθλητισμός

Επανεκκίνηση με... καθαρόαιμα άλογα!

Τα σενάρια έχουν κορυφωθεί για το περιεχόμενο των προτάσεων που θα έρθουν στη συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η μία πλευρά δε μιλάει καθόλου, αλλά διαρρέει την ύπαρξη «αξιόπιστου» σχήματος. Η άλλη μιλάει παντού, αλλά όχι ακόμη για «σχήμα». Υπάρχει και κείνη, που μένει να μάθουμε πώς εννοεί το «έχω μια δυνατή λύση». Ωστόσο, μια προϋπόθεση θέτουν αρκετοί επιχειρηματίες για να στηρίξουν τη διοικητική προσπάθεια που θα προκύψει, είτε από μέσα, είτε (οι περισσότεροι) απ' έξω: Να υπάρξουν πρόσωπα σοβαρά και αξιόπιστα που θα ηγηθούν. Ξέρουν ότι... τα βαρέλια που κρατούν το κρασί, έχουν πάτο. Αυτό το στοιχείο παίζει εξαρχής σοβαρό ρόλο στη σύνθεση της νέας κατάστασης. Η πλευρά του Μαχλά, που προέρχεται από τις μέρες της «πτώσης», ξέρει ότι έχει ανάγκη στήριξης από όνομα που αποτελεί αυτό που ο ίδιος χαρακτηρίζει «δυνατή λύση». Μένει να δειχθεί αν αυτή η «δυνατή λύση» (πρόσωπο και χρηματική δυνατότητα) θα είναι ένα καθαρόαιμο άλογο κούρσας.

Όλες  οι πληροφορίες για τα πρόσωπα που έχει καταλήξει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με την πρωτοβουλία Δανδάλη κάνουν λόγο για ομάδα γνωστών προσώπων της επιχειρηματικής και όχι μόνο ζωής. Έχουν μάλιστα καταρτίσει και σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα, στηριγμένοι σε ίδιες δυνάμεις. Η κίνηση δεν μπορεί να κριθεί, όμως, πριν γίνει επισήμως γνωστή με ονοματεπώνυμο. Όσον αφορά τον Μανόλη Παπακαλιάτη, που έχει ενδιαφερθεί να συνδράμει στην επανεκκίνηση, με το κύρος και την καταξιωμένη αθλητική του προσωπικότητα αποτελεί σοβαρή μονάδα υποστήριξης.

Η συνέλευση της Δευτέρας είναι σημαντική και από την άποψη του συμβολισμού της, γιατί σηματοδοτεί την απαρχή των εξελίξεων και είναι ευνόητο ότι ο ΟΦΗ απαιτεί μέγιστο σεβασμό σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για την εποικοδομητική στάση όλων. Πρόκειται για τη συνέλευση που μπορεί να δείξει και τη στάθμη της επερχόμενης ποιότητας που επιζητείται διακαώς στο νέο ιστορικό της ταξίδι. Βέβαια η συνέλευση δεν αποφασίζει για την κατηγορία, αποτελεί τη γέφυρά της. Όπως επίσης είναι πεντακάθαρο πως η αναμενόμενη επιλογή της Γ' εθνικής φέρνει εκ του νόμου την επανεκκίνηση στα χέρια του Ερασιτέχνη, που θα έχει τη ευθύνη για την ανάθεση του διοικητικού έργου στην ομάδα. Αν από όλες τις διαβουλεύσεις, συνελεύσεις, συσκέψεις, συνεδριάσεις και συνεντεύξεις φανεί ότι οι παθογένειες είναι παρελθόν και εδώ υπάρχει καθαρή διάθεση και ικανότητα να οδηγηθεί ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει, τότε το σήμα εκπομπής μπορεί να συναντήσει ευδιάκριτα το μέλλον!

Σχόλια