default-image

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Αρβανιτίδη

Αθλητισμός
Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Αρβανιτίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο περιοριστικούς όρους επέβαλαν στον πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας.

Μετά την απολογία του για τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός - Βέροια 3-0, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» έμαθε πως δεν μπορεί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα!

Με αυτή την απόφαση ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης είναι προφανές ότι κρίνει αξιόπιστες τις ένορκες καταθέσεις των Καλαϊτζίδη και Γεωργέα οι οποίοι υποστήριξαν ότι στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια, που διεξήχθη στις 6/1/2013 και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0, τους ζητήθηκε να χάσουν και το σκορ να είναι over για στοιχηματικούς λόγους.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από τη σημερινή απολογία του Γιώργου Αρβανιτίδη, κατηγορείται και για ένα ακόμα παιχνίδι (το Βέροια - Κέρκυρα 2-0 στην ίδια περίοδο). Εκείνος, φανερά ενοχλημένος κατά την αποχώρησή του από την Ευελπίδων σχολίασε ειρωνικά πως... «έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη». Νωρίτερα, είχε καταθέσει μήνυση κατά των Καλαϊτζίδη, Γεωργέα και Κούγια για όσα κατέθεσαν εναντίον του.

Να σημειωθεί πως ο Αρβανιτίδης, όπως και ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Λαναρής απολογήθηκαν χθες για το ίδιο θέμα και στην Πειθαρχική Επιτροπή της SuperLeague. Η επιτροπή συνεδρίασε για περίπου τέσσερις ώρες, όμως απόφαση δεν υπήρξε. Αυτή αναμένεται να γίνει γνωστή την ερχόμενη Τρίτη, με την Βέροια να κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News