default-image

Τελικό στάδιο για Εσιέν

Αθλητισμός
Τελικό στάδιο για Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βρίσκονται καθημερινά σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Γκανέζου μέσου της Μίλαν και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, εκφράζοντάς τους την επιθυμία να συνεργαστούν μαζί του.

Το «τριφύλλι» κατέθεσε νέα προσφορά στον 32χρονου χαφ, ανεβάζοντας κατά πολύ τα μπόνους επίτευξης στόχων που αφορούν την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, αλλά και για τη συμμετοχή στο Champions League για τη σεζόν που έρχεται και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκείνο που προσφέρει ο Παναθηναϊκός είναι 1,2 εκατ. ευρώ, το οποίο μαζί με τα μπόνους ανεβάζει αρκετά τα χρήματα που προβλέπεται να πάρει ο παίκτης στην περίπτωση που η ομάδα πετύχει όλους τους παραπάνω στόχους.

Η διαφορά αυτή τη στιγμή που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μικρή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακό στην υπόθεση του Εσιέν.

Την ίδια ώρα, το «τριφύλλι» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται από τον βρετανικό σύλλογο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι «πράσινοι» προτίθενται να δώσουν ένα ποσό που φτάνει τις 300.000 ευρώ για να πείσουν τις «καρακάξες» και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή - επιστροφή του Αλγερινού στην ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News