default-image

Σε διπλό ταμπλό για τα διοικητικά του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Σε διπλό ταμπλό για τα διοικητικά του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κομμάτια του… παζλ για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ συμπληρώνεται όλο και περισσότερο, αφού πλέον έμειναν λίγα 24ωρα για την γενική συνέλευση της Δευτέρας.

Τα σενάρια των ημερών δίνουν και παίρνουν, όμως ταυτόχρονα σιγά-σιγά βγαίνουν περισσότερα δεδομένα, που προσεγγίζουν την πραγματικότητα.

Έχουμε πει ξανά, ότι η γενική συνέλευση έχει βασικό θέμα την εκλογή διοίκησης, όμως από κει και πέρα φαίνεται ότι είναι η στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι θα ανοίξουν τα… χαρτιά τους.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών δείχνουν με πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι εκτός απρόοπτου, προκύπτουν δύο βασικές τάσεις για τη νέα τάξη πραγμάτων σε διοικητικό επίπεδο.

Δεδομένες είναι οι κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά του νυν προέδρου της διοικούσας, Νίκου Μαχλά, ο οποίος με χθεσινές του δηλώσεις στον athletic radio επισήμανε ότι έχει βρει δυνατή λύση για το μέλλον της ομάδας. Δε θέλησε να προχωρήσει σε… αποκαλύψεις, τονίζοντας όμως ότι προτίθεται να μιλήσει τελευταίος στην γενική συνέλευση.

Από κει και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο δεύτερος «πυρήνας», που έχει ήδη κάνει αρκετά ραντεβού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη. Ονόματα δεν έχουν βγει προς τα έξω, ενώ πληροφορίες λένε ότι αυτή την κίνηση δεν είναι απίθανο να πλαισιώσει και ο Μανόλης Παπακαλιάτης. Άλλωστε, επί της ουσίας πρόκειται για ομάδα επιχειρηματιών, με την στελέχωση της να είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα, λέγεται ότι Σαββατοκύριακο θα γίνει ένα καθοριστικό ραντεβού, που το αποτέλεσμα του μπορεί να ισχυροποιήσει τον συγκεκριμένο «πόλο».

Επιπλέον, τα στελέχη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν ενημερωθεί από το τελευταίο συμβούλιο, ότι το τριήμερο που έρχεται πριν την συνέλευση, μπορεί να κληθούν ανά πάσα στιγμή για συνάντηση.

Όπως προκύπτει πάντως, κοινός παρανομαστής και για τις δύο πλευρές είναι η πρόθεση για επανεκκίνηση του ΟΦΗ από την Γ' Εθνική, καθώς χαρακτηρίζεται επιλογή… μονόδρομος.

Στο μεταξύ η κατάθεση μετοχών, έφτασε τελικά το 65% περίπου, ποσοστό που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων ετών. Σήμερα και ενδεχομένως τη Δευτέρα το πρωί, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για το ποιοι μέτοχοι θα δώσουν το παρών αυτοπροσώπως, αφού υπάρχει η δυνατότητα να εξουσιοδοτήσουν πρόσωπο της επιθυμίας τους. Σε ότι αφορά την διαδικασία, ήδη οι νομικοί επεξεργάζονται τα δεδομένα, ενώ μια από τις πιθανότητες είναι εκ νέου διοίκηση ειρηνοδικείου, αν δεν υπάρξουν υποψήφιοι. Σ' αυτή την περίπτωση, θα έχει τον ρόλο να δρομολογήσει την δεύτερη γενική συνέλευση, για την επιλογή κατηγορίας και την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News