default-image

Αποχώρησε από τον ΑΟΧανιά ο Τζουγκαράκης

Ποδόσφαιρο
Αποχώρησε από τον ΑΟΧανιά ο Τζουγκαράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον... αέρα βρίσκεται και πάλι ο ΑΟ Χανιά, καθώς ο Μιχάλης Τζουγκαράκης με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποιεί την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Κι όλα αυτά λίγο καιρό μετά την εξαγγελία της ενεργούς του συμμετοχής στον ΑΟΧ. Ο ίδιος εξηγεί την απόφασή του, λέγοντας πως οι μέτοχοι της ΠΑΕ μέχρι τώρα δεν επέδειξαν κανένα ενδιαφέρον και φυσικά κανείς δεν μεταβίβασε τις μετοχές του προς τον ίδιο, προϋπόθεση απαραίτητη όπως είχε ο ίδιος τονίσει στην περασμένη Γ.Σ. για να συνεχίσει…

Αναλυτικά η δήλωση αποχώρησης του Τζουγκαράκη

Θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο ότι, όπως είχα δηλώσει στην Γενική Συνέλευση και στην συνέντευξή μου, ζήτησα από τους μετόχους να μου μεταβιβάσουν τις μετοχές για να μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα ή να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις σοβαρές εκκρεμότητες που τους αναλογούν.

Περίμενα δυο μήνες και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε εκτός από τον κ. Βιριράκη που τον εκπροσωπούσε ο κ. Σγουράκης. Όπως είχα πει και είναι κατανοητό, αν δεν μου μεταβίβαζαν τις μετοχές δεν θα μπορούσα να συνεχίσω.

Στην χρονιά που πέρασε και από το καλοκαίρι που συναντήθηκα με τον κ. Κατσιγιάννη έως και σήμερα, προσέφερα ανιδιοτελώς στην ομάδα αρκετά χρήματα και πολύ χρόνο, όλα αυτά χωρίς να εκμεταλλευτώ τίποτα.

Βρήκα παλαιές, σοβαρές οφειλές σε ΙΚΑ, εφορία, δήμο και τον περίφημο Ολλανδό  όπου και αναγκαστικά ρύθμισα ώστε η ομάδα να μπορεί πάρει αδειοδότηση.  Κατάφερα, μετά τα από όσα είχαν συμβεί και τερμάτισε η ομάδα στην 4η θέση αποφεύγοντας τις περιπέτειες υποβιβασμού.

Με όλες τις παραπάνω αρνητικές συνθήκες που σας ανέφερα και χωρίς μετοχές στα χέρια μου ενώ την ίδια ώρα ο κ. Κατσιγιάννης δια μέσω δικηγόρου του, απαιτούσε χρήματα από την ομάδα, αποσύρομαι οριστικά από τα δρώμενα του Α.Ο. Χανιά.

Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, τους στενούς μου συνεργάτες για το χρόνο που αφιέρωσαν και όλους τους Χανιώτες που με στήριξαν.

Με εκτίμηση, Μιχάλης Τζουγκαράκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News