default-image

Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σήμερα η Βέροια

Ποδόσφαιρο
Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σήμερα η Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα η Βέροια για τον αγώνα της 6ης Ιανουαρίου 2013 με τον Ολυμπιακού (3-0), που θεωρείται ύποπτος προς χειραγώγηση για στοιχηματικούς λόγους κι αντιμετωπίζει τον κίνδυνο υποβιβασμού.

Εφόσον κριθεί ένοχη για την επίμαχη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, η «βασίλισσα του βορρά» κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, όπως φυσικά με βαριές καμπάνες «απειλούνται» κι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Αρβανιτίδης, με τον άλλοτε γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο εμφανίζεται να ζήτησε να λήξει το παιχνίδι με 3-0, ενώ ο δεύτερος ήταν αυτός που μετέφερε τη σχετική εντολή σε παίκτες και προπονητή.  Βέβαια αυτά δεν είναι τα μοναδικά παιχνίδια που των δύο ομάδων που έχουν βρεθεί κατά το παρελθόν στο... μικροσκόπιο.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις της sportsradar, επίσης ύποπτοι προς χειραγώγηση ήταν οι αγώνες Βέροια-Ολυμπιακός 0-5 (8/2/14) και Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 (230/9/15) και για τον δεύτερο μάλιστα είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στην ομάδα της Ημαθίας, αλλά αθωώθηκε, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό θα έπρεπε να υπάρχει εμπλοκή τριών ποδοσφαιριστών της, κάτι που δεν μπορούσε να αποδειχθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News