Αθλητισμός

Απογοητευμένος ο Σκουρτόπουλος

Απογοητευμένος με την ήττα του Ρεθύμνου από τον ΠΑΟΚ ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας τόνισε πως η διακοπή στην αναμέτρηση έκοψε το ρυθμό των παικτών του και ωφέλησε τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Είπα συγχαρητήρια και στους παίκτες μου. Φεύγουμε λυπημένοι από το γήπεδο γιατί θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Σε κρίσιμες στιγμές παίζει ρόλο η προσωπικότητα και στις δύσκολες στιγμές εμείς αποτυγχάνουμε συνεχώς. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις μεγάλες ομάδες σε αυτό... Πρέπει να έχουμε ένα συγκεκριμένο κορμό παικτών και όσο αντέχει, είμαστε ανταγωνιστικοί. Όταν αυτό δεν γίνεται, υπάρχει πρόβλημα. Ανταποκριθήκαμε στο ματς και ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει το άγχος. Όσον αφορά το ματς του Σαββάτου, πρέπει να κάνουμε φάουλ όταν πρέπει, ενώ δεν έχουμε την εμπειρία να απαντάμε στις εντός εισαγωγικών προβοκάτσιες», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Στη συνέχεια, ο κόουτς του Ρεθύμνου ερωτήθηκε για το τι εννοούσε με τη λέξη «προβοκάτσια»: «Όταν είχαμε το σκορ, σταμάτησε το παιχνίδι. Δεν νομίζω πως η διαιτησία ωφέλησε το Ρέθυμνο. Αυτή η διακοπή στοίχισε σε εμάς και δεν το λέω με την κακή πλευρά. Έγινε μια φασαρία, αποβλήθηκε ένας άνθρωπος (σ.σ. εννοεί ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης που διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές και υπήρξε ένταση στον αγώνα έως ότου να αποχωρήσει από τον πάγκο). Αυτό ωφέλησε τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω πως το Ρέθυμνο ευνοήθηκε κραυγαλέα από την διαιτησία».

Από την πλευρά του, ο Ρόλαντ Σάφτενααρ είπε: «Παίξαμε καλά για τρεις περιόδους. Σε ένα μέρος του τρίτου και ένα μέρος του τέταρτου δεν εκτελέσαμε μπροστά και μετά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει μπροστά. Δεν θεωρώ πως πρέπει να αλλάξει κάτι το Σάββατο. Σήμερα παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα και αδικήσαμε τον εαυτό μας γιατί δεν παίξαμε καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα αλλά πρέπει να δώσουμε μπράβο στον ΠΑΟΚ γιατί γύρισε διαφορά 15 πόντων».

Σχόλια