default-image

Σφαιρόπουλος: «Να κάνουμε ό,τι σχεδιάσαμε»

Μπάσκετ
Σφαιρόπουλος: «Να κάνουμε ό,τι σχεδιάσαμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Μαδρίτη, εκεί όπου θα διεκδικήσει το 4ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της ιστορίας του.

Στους «ερυθρόλευκους» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στον τελικό θα πρέπει να ξεπεράσει το… σκόπελο της ΤΣΣΚΑ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ευχήθηκε να βγουν όλα όσα έχει σχεδιάσει ο ίδιος και συνεργάτες του στο παρκέ προκειμένου να βρεθούν στον τελικό οι Πειραιώτες.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ. Παίζουμε με μια ομάδας η οποία πάει στο F4 με το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση», τόνισε -αρχικά- ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και τους παίκτες μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Πάμε να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει στο παρκέ».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πάει στη Μαδρίτη χωρίς αγωνιστικά προβλήματα…

«Είναι σημαντικό που έχουμε όλο το ρόστερ στη διάθεσή μας. Είναι σημαντικό ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε πλήρες ρόστερ και αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό. Με ενδιαφέρει η ομάδα μας και όχι τι λένε οι άλλοι. Εάν κάποιος λέει ότι είναι φαβορί ή όχι δεν με ενδιαφέρει. Η μια ομάδα έχει χάσει τρεις φορές και η άλλη επτά. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News