default-image

Ο Γκουαρντιόλα στηρίζει Μπαρτσελόνα στον τελικό

Ποδόσφαιρο
Ο Γκουαρντιόλα στηρίζει Μπαρτσελόνα στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της Μπάγερν απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά τόνισε πως πρακτικά όλα είχαν κριθεί από τον πρώτο ημιτελικό.

«Είμαστε στενοχωρημένοι για τον αποκλεισμό μας, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν έχω κανένα παράπονο. Θα θέλαμε να είμαστε εμείς στον τελικό του Βερολίνου, αλλά μετά το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς λίγα πράγματα μπορούσαμε να κάνουμε. Ουσιαστικά η πρόκριση είχε ήδη χαθεί την περασμένη εβδομάδα. Το τρίτο γκολ στο ‘Καμπ Νου’ μάς σκότωσε», δήλωσε.

Όσο για τους επικριτές του; «Είμαι περήφανος για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μου, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Δεν με νοιάζει τι λένε οι επικριτές και δεν είναι σημαντικό. Δεν είμαι εδώ γι’ αυτούς, αλλά για το σύλλογο και τους φιλάθλους, ώστε να νιώθουν περήφανοι για την ομάδα τους. Και σήμερα πιστεύω πως πρέπει να είναι περήφανοι», είπε.

Τέλος, έδωσε την ευχή του στην Μπαρτσελόνα. «Οφείλουμε να συγχαρούμε την Μπαρτσελόνα. Δίκαια πήρε την πρόκριση στον τελικό και της εύχομαι να κατακτήσει τον πέμπτο τίτλο. Το αξίζει. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο», τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News