default-image

Η μπάλα θέλει Αγάπη, όχι βία! (VIDEO)

Ηράκλειο
Η μπάλα θέλει Αγάπη, όχι βία! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μας γοήτευσε όλο αυτό το σκηνικό που εμπνεύσθηκε ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Χιώτης για να πείσει την αγαπημένη του Ελίνα Μωραίτη να τον παντρευτεί. Όχι μόνο γιατί ήταν ένα χαρούμενο περιστατικό των ποδοσφαιρικών γηπέδων, αλλά κυρίως γιατί υπήρξε η συνεργασία της διοίκησης, του προπονητής και των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας Καλλιθέας, για να εκτελεσθεί με αυθόρμητο και πρωτότυπο τρόπο.

Το ποδόσφαιρο είναι παιγνίδι, είναι χαρά, θα πρέπει να συνδέεται με τον πολιτισμό. Κόντρα στα γεγονότα της εποχής, με τους ανακριτές διαφθοράς, τις λογής «χειραγωγήσεις» και τα γεγονότα βίας, ο Στέλιος Χιώτης με την πηγαία πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Ελίνα, μας έδωσε μια βαθιά ανάσα χαράς!

Στη Μικτή Ζώνη της "ΚΡΗΤΗ TV" το αγαπημένο ζευγάρι, μίλησε από καρδιάς για το όμορφο στιγμιότυπο και τη σχέση τους, ενώ ξεχωριστή ήταν η είσοδος έκπληξη στο στούντιο της εκπομπής των φίλων τους και των αδελφών του Στέλιου, κρατώντας μια σαμπάνια στην υγεία της Αγάπης τους και μια μεγάλη τούρτα σε σχήμα καρδιάς, που είχε πάνω έναν γαμπρό με ποδοσφαιρικά παπούτσια και μια μπάλα και δίπλα του την όμορφη νύφη! Μερικά πράγματα δεν περιγράφονται με λέξεις.

Το video από την εκπομπή "Μικτή Ζώνη"

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες δείχνουν την ευτυχία των στιγμών. Το περίφημο πλέον ζευγάρι, έτυχε υποδοχής μετά στην αίθουσα σύνταξης, αλλά και στο τυπογραφείο της "Νέας Κρήτης"! Να είναι πάντα ευτυχισμένοι!

Το αγαπημένο ζευγάρι μετά την εκπομπή στην αίθουσα σύνταξης της Κρήτη TV, απολαμβάνει την σαμπάνια που κρατούσαν οι φίλοι τους, και έκοψαν την τούρτα την οποία πρόσφεραν σε όλους που βρισκόταν σε ώρα εργασία στον "Όμιλο"!
Επίσκεψη στο τυπογραφείο της "Νέας Κρήτης"! Οι ευχές έδωσαν και πήραν, μαζί με την ευλογία του πατέρα Μιχαήλ.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News